Our most common questions.

Here you can easily get answers to your questions, ask your own questions, and come up with suggestions and ideas!

 • Hvor kan jeg finne PIN-koden for min Calima-vifte?

  PIN- koden finner du på det ene beinet på motordelen. Se bilde

  Bild som visar var pinkod sitter.JPG

 • Appen får ikke kontakt med min Pax Calima

  Kontrollere så at du har Bluetooth aktivert på telefonen og at du gitt appen tillatelse å bruke Bluetooth. Dette gjørs under innstillinger på telefonen og scroll ned til appen gå inn å gi tilatelse til Bluetooth. 

  Calima App Access.JPG

 • Hvor skal viften monteres for å utnytte best mulig?

  I rom hvor luften er forurenset på noen måte, f.eks. bad, vaskerom, toalett, garasje, hobbyrom
 • Hvor mye vann skal jeg fylle i håndkletørkeren under installasjonen?

  Fyll det øvre tverrøret med vann slik at halvparten av røret er fylt med vann. Husk at for lite vann kan skade el-patronen og at for mye ikke gir nok plass til at vannet kan utvides under oppvarming, så sørg for å gjøre det riktig. Rådfør deg alltid med en kvalifisert installatør hvis du føler deg usikker. Vann utvides ved oppvarming, la luftventilen være åpen første gang tørkeren varmer opp til maksimumstemperatur ca 60-65 grader, lukk ventilen når tørketrommelen er varmest.
 • Jeg skal bytte ut radiatorovnen i et rom der det allerede er en. Kan det antas at plasseringen av den er riktig og installere den nye på samme sted?

  I mange tilfeller ja! Selvfølgelig, avhengig av hvor profesjonell den originale dimensjoneringen / beregningen ble utført. Man prøver alltid å plassere radiatorovnen under vinduer. Hensikten er at radiatorovnens varmluft skal møte og motvirke den kalde luften som vinduene frigjør. Husk at bredden på radiatoren helst skal dekke størst mulig del av vinduets bredde. Den nedre delen av radiatorovnen skal helst sitte omtrent 100 mm over gulvet. Den øvre delen må ha minst ca. 60–70 mm klaring, til vinduskarm. (Pax-radiatorovner leveres i 2 forskjellige konstruksjonshøyder: 300 mm og 500 mm) Hvis det fremdeles må gjøres radiatorplassering på innerveggen (i tilfelle plassmangel), bør du likevel prøve å havne så nær den ytre vegg som mulig.

Ask us about our products.
Angi navn
Angi e-postadresse
formblock.phone.validation
formblock.message.validation
formblock.files.validation